FSC

Steens er FSC®-certificeret

Steens bruger træ fra godkendte bæredygtige skove

Comments are closed

Ansvarlighed og FSC®

Hos Steens Group A/S er vores mål, at fremstille kvalitetsmøbler af råvarer med kendt oprindelsessted, fuld ansvarlighed og mindst mulig belastning af miljøet.
Vores kærlighed til træ og fokus på ansvarligt skovbrug understreges af, at vi siden 2008 har været FSC-certificeret. Steens Group A/S tilbyder et bredt udvalg af FSC-certificerede møbler.

FSC certificate as PDF

DOWNLOAD FSC PDF

Steens_Group_A_S_FSC_COC_Certificate_June_2015

 

 

Hvad er FSC?

I en FSC-certificeret skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en garanti for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn.
FSC er en international mærkeordning af træ og papir, der sikrer skovdrift med omtanke for dyr, natur og mennesker.

Alle typer skov kan FSC-certificeres. Både nordiske nåleskove, tropiske regnskove og plantager.
Dele af skoven fredes helt, så truede dyr og planter sikres.
Oprindelige folkeslag som indianere og samer sikres ret til at bruge skoven. Hvis de har hellige steder i skoven, friholdes disse for fældning.
Der fældes ikke mere træ, end skoven selv kan reproducere.
Lokalbefolkningen får glæde af indtægterne fra skoven, og der bruges lokal arbejdskraft. Lokale arbejdere uddannes, får sikkerhedsudstyr og en løn, de kan leve af.
Alt træ kan spores tilbage til skoven. Alle led mellem skoven og dig certificeres, uanset hvor mange led der er. Du er sikker på, at få træ med god samvittighed.

 

Læs mere om FSC her

Link Certificate